Romantiske oplevelser til par

hotel

Uanset hvilket arrangement man er inviteret til, er en oplevelse som gave altid en vinder. Om man kender modtageren af gaven meget eller lidt, vil det altid være let at finde en god oplevelse, og det er med sikkerhed en gave, der vil falde i god jord hos modtageren. Klik her for at se mere.

Hvad kan man lave som par?

På hjemmesiden Du Glemmer Det Aldrig får du et bredt udvalg af oplevelsesgaver. Det er også muligt at købe gaver, der er møntet på mere end én. For eksempel kan man købe et gavekort til en madoplevelse, der hedder Vildmarksgourmet i Mols Bjerge. Her foregår måltidet udenfor og oplevelsen har fokus på at integrere naturen som en del af måltidet, og her kan du også lære mere om, hvad du kan spise i naturen og hvordan man laver mad over bål.

Du er desuden også selv med til at lave måltidet i naturen, i et område, der er et af Danmarks flotteste. Alle råvarer er lokale og med i prisen er da også områdets egen kaffe og øl. Desuden har man mulighed for at overnatte i shelter i området og gøre brug af et opvarmet vildmarksbad om aftenen. Turen koster fra 675 kr. pr person.

Hvis oplevelsen skal have mindre præg af udendørsaktiviteter, men det stadig skal handle om forkælelse, vil et ophold på Bandholm Hotel være en oplevelse i særklasse. Her er der mulighed for at vælge mellem flere forskellige værelser: dobbeltværeslet, superiorværelset, superiorværelse lux eller luksussuite, og priserne ligger mellem 3590 og 5.190 kr.

Udover opholdet inkluderer opholdet også en aften i gourmetmadens tegn. Her får du 5-7 serveringer inklusiv vinmenu i naturskønne omgivelser. Dette ophold står i romantikkens tegn med jordbær dyppet i chokolade, der serveres ved ankomst, en morgenbuffet og romantiske omgivelser. Hotellet er desuden enormt populært og blev kåret som Danmarks bedste hotel af Tripadvisor i 2017.

Rejser i udenlands kan Brighton også være en mulighed og et godt alternativ til London:

Hvis oplevelsen stadig skal være romantisk, men i en lavere priskategori, vil en chokoladesmagning hos Peter Beier være et godt bud. Denne oplevelse koster 299 kr. pr person og inkluderer 1,5 times chokoladesmagning. Derudover får man hele historien omkring chokoladen – om Peter Beier og hans kakaoplantage i Caribien.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *