Rejser til London for at opleve anderledes, billige seværdigheder

London

Efter at have oplevet en række nye videoer på Youtube har jeg besluttet mig for at tage på rejse til London. Det er der ganske vist intet videre specielt i (jeg har ofte været i London), men denne gang er der en ting, der skal overholdes: turen skal være så billig som mulig.

Inspirationen til turen kom efter at jeg på Facebook forleden faldt over en video fra Rejsekris, der havde været i London. Jeg indsætter lige videoen herunder, så du også kan se med:

Billigere til London?

Det er jo ganske vist ekstremt billigt at flyve til London (se f.eks. de her billetter i næste måned til under 400 kr). Men efter at flybilletterne er blevet bestilt, så plejer det jo at være en ganske dyr fornøjelse at rejse til London.

Lige fra lufthavnstransporten ind til byen bliver det dyrt, men med lidt tricks er det muligt at gøre billigere. Eksempelvis kan man købe Visitor Oyster Card, så man kan komme meget billigt ind til byen fra Gatwick Airport. Det vil jeg gøre på min tur.

En anden ting jeg vil spare penge på er overnatningen. Det er altid den værste post på et budget for en storbyferie; hotellet. Her vil jeg bruge Rejsekris’ råd og booke det hotel han anbefaler i beskrivelsen på hans youtube-video; ca 400 kr pr overnatning for et hotel midt i London. Det kan ikke gøres meget billigere.

Planen derovre er så generelt at forsøge at købe billig mad i løbet af dagen. Supermarkeder som Tesco og Sainsburys har altid ‘meal deals’ hvor man får en sandwich, en snack og noget at drikke for f.eks. 3.50 pund. Det skal bruges.

Men hvad skal man så se og lave i London, når det skal være billigt?

Jeg vil følge Rejsekris’ råd og fandt også hans anden video med ‘ukendte seværdigheder i London’. Den får I også lige herunder:


Jeg glæder mig til min billige tur til London og vil naturligvis komme med en update her i rejse-sektionen på DSBO.dk.

1 kommentar

  1. Pingback: Fodboldrejser til London – hvem kan man se? – DSBO.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *