Ting at overveje med dit mobilabonnement, hvis du rejser meget

mobiltelefon samsung

De senere år er det blevet mere og mere moderne for mobilselskaber at reklamere med gode data services, når du rejser i udlandet. Turismeindustrien vokser og vokser, og det er efterhånden normalt for de fleste mennesker at eje en smartphone.

Derfor er det derfor også ekstra irriterende, når man står og skal på ferie, og ikke kan bruge de samme funktioner på sin telefon som er man er vant til at kunne bruge. 

Fri data på rejsen er et must

Mange bruger deres telefon som GPS i hverdagen, og det er ekstra rart at kunne bruge den, når man er på farten, hvor man er i områder, som man ikke er vant til. Derudover er telefonen guld værd at kunne tjekke gode spisesteder ud på, hvad og hvor man skal se og mange bruger også deres telefon til for eksempel at købe billetter til transport. Ved at have fri data i udlandet er du altså ikke bundet af at skulle planlægge hele din tur ned til mindste detalje inden du tager af sted.

Ved at have data på sin telefon i udlandet er det ydermere muligt at tjekke anmeldelser på spisesteder du går forbi imens du er på ferie. Derved er det muligt at tjekke, om stedet er værd at bruge et måltid på, og det kan du tjekke på diverse rejse-apps.

Et mobilselskab der har specialiseret sig i netop dette område er 3. Hos 3 kan du få det de kalder 3 Like Home, som går ud på, at du har lige så frit tilgængelig data, tale og så videre i udlandet som du ville have derhjemme.

Denne pakke hos 3 inkluderer efterhånden rigtig mange lande, inklusiv lande uden for Europa. Se mere om billige mobilabonnementer på denne side.

Der er dog flere mobilabonnementer, der inkluderer data i udlandet, dog tit mindre, men det er som altid værd at overveje, om abonnementet tilsvarende inkluderer de ting man ellers bruger i sin hverdag og til den samme pris som hos en anden abonnementsudbyder. Det er med andre ord klogt at overveje, om man har mere brug for mere data hjemme og så mindre i udlandet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *