Min rejse til Canada – Calgary & Vancouver

Canada

Det har indtil videre været den fedeste ferie jeg kan huske og noget jeg meget gerne vil prøve igen. Men i skal selvfølgeligtikke snydes for at høre omkring den sidste del af min spændende ferie.

Calgary

Der var jo ikke så mange dage, så vi snød lidt og fløj til Calgary, en lille flyvetur, men en del kortere end I bus. Indtil da havde vi set meget natur ud af vinduer, men ikke rigtigt oplevet så meget endnu.

Derfor ramte vi endeligt den første nationalpark og det første kig på hvad jeg betegner som det rigtige Canada. Det var Banff National Park og bød blandt andet på en stor sø og mange gode naturoplevelser I lokalområdet.

Det fede her var at vi først var ude for at se nærområdet, men derefter fik lang tid til selv at udforske området. De fortalte at om vinteren frøs søerne helt til og vejene blev ofte lukket pga flere meter sne, men heldigvis var alt åbent og fuld af liv da vi var forbi om sommeren.

De næste par dage stod på flere nationalparker, mange store bjerge og store naturoplevelser.

Retningen var Vancouver, men på vejen blev der gjort mange stop, og et af de mere spændende var en lille by der viste hvordan de første europæiske nybyggere boede og overlevede I den barske natur.

Vancouver

Efter at have været igennem meget natur på kort tid fik vi igen civilisationen at se da vi ramte Vancouver som vi selvfølgeligt også så nærmere på inden turen gik imod Danmark igen. Vancouver er en storby fuld af liv lige på grænsen til USA. Den er kendt som et yndet feriemål for amerikanske teenagere der gerne vil udnytte at man kun skal være 18 år for at drikke i Canada imod de 21 år i USA. Dette er også et meget brugt emne i Amerikanske film.

Ud over dette er det en perle af en by i naturskønne omgivelser lige ud til kysten som man ikke vil undgå når man besøger Canada.

Rigtigt fed oplevelse, noget jeg bestemt aldrig vil glemme.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *