Få en oplevelse for livet med en tur i helikopter over København

helikopter

Det er efterhånden blevet mere og mere normalt at give oplevelser i gave de seneste år – og med god grund. Oplevelser er nemlig noget man ikke glemmer i modsætning til materielle ting, og derudover er det også en mere spændende gave end at give penge eller gavekort til butikker.

Oplevelser i gave fungerer altså både som gaver til mennesker man kender godt, og til mennesker man ikke har den tætte relation til, og som det måske ville være svært at købe gave til.

Helikoptertur over København

En af de helt store oplevelser, og en gave som modtageren helt sikkert aldrig vil glemme, er en helikoptertur over Købehavn. Det kan være en fordel at booke gennem hjemmesider som helikopterture.dk, da det er muligt at købe et gavekort til oplevelsen, så modtageren selv er i stand til at vælge mellem tiderne. Det er da også muligt at købe turen til sig selv – prøv en tur i helikopter over København.

Det er meget fleksibelt at booke tid til sin helikoptertur. Der er nemlig helikopterafgange næsten dagligt. Det er altså også muligt at booke tid indenfor en kort tidsramme. Man skal dog være opmærksom på, at der bliver fløjet i København fra Copenhagen Helipad i Nordhavn.

Derudover skal man også være opmærksom på, at vejret har stor indflydelse på flyvninger. Bookede tider, der typisk er booket langt tid i forvejen, vil altså blive aflyst i tilfælde af dårligt vejr. Disse aflysninger har altså ikke noget med bookingfirmaet at gøre, men er sikkerhedsforanstaltninger, der er strengt nødvendige.

En tur i helikopter er dog ikke for de højdeforskrækkede. Man skal nok gøre op med sig selv inden man sætter sig op i helikopteren, om man er meget bange for højder, eller om man er parat til at overvinde sin højdeskræk. Det samme gælder, hvis man skal prøve en tur i luftballon.

Uanset hvad, er en tur i helikopter en tur man vil huske for livet. Det perspektiv man får på byen, når man er så højt oppe, er noget helt specielt. Derfor er det også den perfekte oplevelse at dele med andre man holder, hvad enten det er veninder, forældre, kærester eller ægtefæller.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *