Gaver til studenten, der vil vare hele livet – Få inspiration til købet

gave

Gaver til studenten kan tit være måske lige så svær som konfirmanden, og ligesom med konfirmationen ender mange desværre med at købe gaver, der aldrig bliver brugt, fordi de ikke anede hvad de skulle købe. Nogle synes måske også, at det er kedeligt at give penge i gave  – det er jo ikke ligefrem en gave man husker i mange år.

Men der er hjælp at hente. På gaveinspiration.dk kan du vælge hvilken anledning du mangler en gave til, og derved klikke dig frem til et væld af valgmuligheder indenfor gaver. Til studenterfesten foreslår hjemmesiden følgende kategorier: pengegaver, gadgets, oplevelser, ting til boligen, produkter til rejsen og til naturmennesket. Den sidste kategori er i særdeleshed smart, da mange unge står for at skulle på deres livs rejse umiddelbart efter gymnasiet.

Dog er der også mange, der i stedet vælger at tage på en højskole i Danmark eller som hellere vil bruge pengene på at flytte hjemmefra. Hvis man klikker på ting til boligen-kategorien, dukker der et væld af muligheder op på livingshop.dk.

Her er det muligt at vælge mellem møbler og interiør, der rammer ned i tidens trends, eller noget mere ovre i det klassiske. Uanset hvad er boliginteriør en gave, der både er funktionel, og som måske vil kunne følge og skabe glæde for studenten hele hans eller hendes liv.

Dansk design – både de dyre og billigere

Her er flere af de helt klassiske danske designs som for eksempel Carl Hansens Y-stol eller Arne Jakobsens ægget, svanen eller dråben-lænestolene. Det er dog også muligt at finde møbler fra mere prisvenlige mærker så som House Doctor og Hay.

Mange studenter tænker måske heller ikke over de alle ting man skal bruge, når man flytter hjemmefra eller over hvor dyrt det er.

Hvis den udnævnte student skal ud at rejse, vil en rejserygsæk være den perfekte gave, der samtidig vil rumme en del symbolik.

Ved at klikke på kategorien Produkter til rejsen og til naturmennesker, bliver man viderestillet til hjemmesiden pro-outdoor.dk, der har et stort udvalg af vandrerygsække og andre ting til udendørslivet. I vandrerygsæk-kategorien er det muligt at finde rygsække fra 1359,95 kr.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *