Det er vigtigt at få viden om flyforsinkelser

En af de mest irriterende og frustrerende ting ved at være og at skulle på ferie, er bekymringer, der er relaterede til flyforsinkelser og mistet baggage. Disse faktorer kan nemt forvandle en rejse fra drøm til mareridt. Der er dog også fordele ved disse ting, som mange glemmer midt i frustrationerne: at man kan få mange penge tilbage i erstatning.

De fleste passagerer glemmer dog tit dette og accepterer forsinkelserne som en del af vilkårene. Det er en skidt idé, for selskaberne har faktisk pligt til at udbetale erstatning ved visse lejligheder. For eksempel er det muligt at finde guides og hjemmesider på nettet, der hjælper dig med at få et overblik over, hvornår og hvordan du kan søge om erstatning.

Som hovedregel skal man huske at det som regel gælder fly, der er mere end 2 timer forsinket. Her kan du få erstatninger på helt op til 4.500 kr., så det er bestemt værd at bruge tid på at undersøge. Derudover er der generelt også penge at spare på andre områder i forbindelse med ferier.

For eksempel når det kommer til at shoppe i lufthavne er der mange procenter at spare. De fleste køber spiritus, parfume og makeup i lufthavne og det er også her du sparer mest. Især når du handler i udenlandske lufthavne kan der være endnu flere penge at spare end i danske lufthavne. Mange har da også et ritual med, visse produkter de skal købe med, når de besøger lufthavnen.

Derudover behøver man, som en forholdsvis ny regel, ikke at bekymre sig om hvorvidt væsker, der er købt i lufthavnen kan være i håndbagagen. Derfor kan det være en god idé at gemme indkøbene af ansigtscremer og parfume til lufthavnen, da mange, især kvinder, kæmper med at få plads til væskerne i håndbagagen. Se mere om shopping i lufthavnen her: https://www.unev.dk/

Derudover er der i takt med den voksende turistindustri kommet mere og mere konkurrence blandt verdens lufthavne, så både udvalg af mad og shopping er blevet væsentlig bedre og udvalget er blevet større gennem årene. Faktisk er Københavns Lufthavn blevet kåret som verdens bedste lufthavn.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *