3 ting du kan gøre for at få en billig skiferie

skiløb

Rejsebranchen har i lang tid været mere eller mindre i dvale, men med de mange positive nyheder ser det ud til, at man igen snart kan komme ud at opleve verden.

Der kan i hvert fald ikke være tvivl om, at man i vinteren 2021/22 igen nok skal kunne tage på en skitur her i Europa. Det kan ikke være anderledes og der må også være nogle skiområder, der efterhånden trænger til at få besøg af turister med pengepungen spækket af mønter.

I dette indlæg kigger vi nærmere på 3 ting du kan gøre for at få en billig skiferie.

Rejs udenfor sæsonen

Det nemmeste du kan gøre, hvis du vil spare penge på din skiferie er uden tvivl at rejse udenfor sæsonen. Og med sæsonen mener jeg i særdeleshed ferierne, hvor vinterferien og påskeferien er mest markante, når det kommer til skirejser.

Du kan spare ekstremt mange penge blot ved at rejse, når andre ikke gør det, da skirejsebureauerne jo gerne vil af med deres rejser og derfor sætter priserne ned. De skal nok få solgt rejserne i vinterferien, men i de andre uger kniber det måske lidt mere. Det kan du udnytte og dermed få en billig skiferie.

Læs flere gode tips på billig-skiferie.dk.

Tag på skiferie i Polen eller andre utraditionelle rejsemål

Man behøver faktisk ikke rejse til Norge eller Frankrig for at stå på ski. Jep, jeg ved at det er svært at forstå, men der er faktisk bjerge og skiområder andre steder i Europa.

Også i de mere østlige lande, der notorisk er noget billigere at besøge.

Der er ekstremt mange penge at spare ved at tage på skiferie i Polen eller Bulgarien f.eks.

Kør selv på skiferie

Tilbage til de mere traditionelle rejsemål. Der kan være store udgifter forbundet med at flyve på skiferie til f.eks. Frankrig eller Østrig.

Overvej derfor kraftigt om du ikke kan køre selv til destinationerne. Hvis I er et par stykker med kørekort kan I komme rigtig langt ned i Europa på en dag. Hvis I er hårde, så tager I turen i et enkelt stræk, men ellers kan man altså overnatte super billigt nede i Tyskland f.eks..

På den måde sparer I dyre flybilletter og udgifter til indchecket bagage.

Det er værd at tage med.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *